Document management software

Bent u betrokken bij processen of projecten die samenwerking rondom documenten vereisen? Met ​​my​MCS Document management software kunt u alle soorten documentatie gerelateerd aan uw assets, werkplek, faciliteiten, etc. eenvoudig raadplegen, beheren en online delen. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor samenwerkingsprojecten zoals bouwprojecten of lopende contracten en facility management.

Centraal beheer van alle soorten documentatie

myMCS Document is onderdeel van een ​geïntegreerd softwareplatform​​ en biedt een globaal documentatie-overzicht in een vrije mapstructuur met krachtige zoekmogelijkheden. Nadat u een document hebt geüpload naar de centrale ​my​MCS Document management sofware, kunt u objecten in de ​my​MCS-modules koppelen aan dit document.

Overal en altijd toegang tot uw documenten

myMCS biedt universele toegang tot uw documenten, ongeacht waar u bent of welk apparaat u gebruikt om met het internet in verbinding te staan. Deze gebruiksvriendelijke toepassing werkt met veel standaard mobiele toepassingen zodat uitwisseling mogelijk is tussen uw documenten op tablet of smartphone en de centrale myMCS Document-software.

Voordelen van myMCS Document

• Universele toegang tot een globaal documentatie-overzicht
  • Krachtige zoekfunctie (volledige tekst, metadata of een combinatie daarvan)
  • Automatisch ​beheer van versies en volledige traceerbaarheid
  • Configureerbare documentflows met geautomatiseerde meldingen
  • Raadpleeg documenten onderweg via mobiele apparaten (iOS en Android)
  • Ondersteuning van alle documenttypen (tekst, pdf, tekening, spreadsheet, etc.)
  • Veilig delen via URL’s en geavanceerde toegangscontrole
  • Werk offline met uw documenten