myMCS Data Enhancer

Om zijn doel te bereiken als IWMS/CAFM-managementhulpmiddel heeft myMCS toegang nodig tot basisgegevens over locaties, medewerkers, onderhoudsobjecten, contracten etc. Naast handmatig actualiseren, biedt myMCS een efficiëntere methode met behulp van myMCS Data Enhancer. Dit is vooral handig voor grote hoeveelheden gegevens, frequente actualiseringen of nieuwe implementaties.

Gegevens naadloos importeren/exporteren

• IMPORTERENmyMCS Data Enhancer maakt batchgegevensimport in de centrale myMCS-database gemakkelijker. De oplossing werkt met een groot aantal verschillende gegevensobjecten vanuit iedere module van het softwarepakket.
  • DATA MAPPING – Import van gegevens is gebaseerd op Excel-sjablonen die overeenstemmen met myMCS-gegevensobjecten. Deze sjablonen worden direct gegenereerd vanuit het myMCS-dossier waar gebruikers in werken, zodat de correcte gegevensstructuur voor iedere entiteit behouden blijft.
  • EXPORTEREN/BEWERKENmyMCS Data Enhancer stelt gebruikers ook in staat om bestaande myMCS-gegevens naar Excel te exporteren voor het bewerken van meerdere records. Dit maakt het mogelijk om meerdere records in een keer te actualiseren en opnieuw te importeren.
  • VALIDERENmyMCS Data Enhancer beschikt over een importsimulatie waarmee gegevens eerst worden gevalideerd alvorens naar de database te worden geschreven. Dit resulteert in een zuiverder en sneller implementatieproces met verbeterde gegevenskwaliteit.

Voordelen van myMCS Data Enhancer

• Mogelijkheid om veel verschillende soorten gegevens op een gestructureerde manier te importeren
  • Gemakkelijk te gebruiken Excel-sjablonen als invoerformaat
  • Automatische generatie van correcte Excel-sjablonen op basis van het dossier
  • Gegevensvalidatie door importsimulatie en het registreren of loggen van fouten
  • Mogelijkheid om gegevens te exporteren naar Excel voor batchbewerking
  • Gebruiksvriendelijk hulpmiddel: geen kennis van databases vereist